Companii

EXPERT FACILTY & CLEANING îşi extinde domeniile de activitate în parteneriat cu OzoneOdor (P)

Prin implementarea proiectului “Curățenia de 5 stele” EF&C intenționează să dea o nouă definiție cuvântului ”curățenie” iar pentru îndeplinirea obiectivelor și-a diversificat portofoliul de activități cu servicii de ozonizare
EXPERT FACILTY & CLEANING îşi extinde domeniile de activitate în parteneriat cu OzoneOdor (P)

EXPERT FACILTY & CLEANING (EF&C) este o companie specializată în servicii de curățenie care răspunde cu promptitudine şi profesionalism la solicitările clienţilor dintr-o arie largă de domenii: industrial și civil, hotelier, financiar, clădiri birouri, săli de sport, restaurante, service-uri auto, depozite etc.

Nu mai este un secret că mediul în care îți desfășori activitatea sau timpul liber îți influențează sănătatea, iar dacă acest mediu este unul închis este cu atât mai important modul cum este menținută curățenia. EF&C a lansat astfel proiectul “Curățenia de 5 stele”, proiect ce se bazează pe trei principii importante: ustensilele de igienizare corecte, detergenții potriviți și persoanele calificate.

Pentru implementarea planurilor de viitor, începând cu 2020, Expert Facility & Cleaning și-a diversificat portofoliul de activități cu servicii de ozonizare prin partenerul specializat OzoneOdor, companie specializată în igienizare și eliminare a mirosurilor neplăcute utilizând generatoarele de ozon.


Ce sunt generatoarele de ozon?

Ozonul este o formă alotropă a oxigenului având trei atomi de oxigen în fiecare moleculă, greutatea moleculară fiind de 48, adică de 1,5 ori mai grea decât cea a oxigenului şi se formează la trecerea unei scântei electrice prin oxigen.


Generatoarele de ozon alcătuiesc o subclasă de purificatoare de aer care se bazează pe ozonul lor pentru a combate mirosurile și inhibă germenii si mucegaiul. Materia primă folosită pentru producerea ozonului este oxigenul din aerul ambiental. Ozonul poate distruge încărcătura bacteriologică, mirosuri și mucegai, fără a adăuga chimicale, iar după procesul de oxidare revine înapoi în stadiul de oxigen.


Generatoarele de ozon OzonFix Business 10 și OzonFix Business 20

Generatoare de ozon

Generatoarele OzonFix sunt gândite, proiectate și realizate în România conform Standardului de calitate Europeană. OzonFix Business 10 produce până la 10 grame de ozon pe oră purificând aerul în spații de până la 650mc/încăpere, în timp ce OzonFix Business 20 produce până la 20 grame de ozon pe oră purificând aerul în spații de până la 1300mc/încăpere. Neavând nevoie de consumabile, aceste generatoare se remarcă prin fiabilitate şi pot fi folosite pentru a distruge și elimina:
- mirosurile produse de instalațiile de climatizare
- bacteriile și mucegaiul din casă, birouri, depozite
- mirosurile de fum de țigară, mâncare gătită, carne stricată, animale, fum și ars, transpirație, stătut etc.

Dacă generatoarele elimină bacterii, mirosuri, mucegai, poți fi sigur că o echipă profesionistă de curățenie poate reduce sau chiar elimina stresul clientului, poate reduce costuri şi poate crea un mediu prielnic desfăşurarării oricărei activităţi.

LIKE onportalro