Tehnologie

LG Wing - smartphone-ul cu un ecran pivotant

Companiile de telefoane mobile consideră că designul standard a devenit banal, experimentând şi studiind piaţa cu modele cu ecran flexibil, pliabil sau ... pivotant
LG Wing - smartphone-ul cu un ecran pivotant

Compania de tehnologie sud-coreeană LG a dezvăluit un smartphone cu un ecran mai mare care se rotește pentru a dezvălui un al doilea, mai mic dedesubt.
Al doilea ecran al modelului LG Wing poate funcționa independent de ecranul mare în timp ce afișează un film, de exemplu, sau îl poate completa ca un controler pentru jocuri și media. Însă, unele dintre funcționalități se bazează pe utilizarea browserelor preinstalate.

Dacă mai mulţi rivali ai celor de la LG s-au concentrat pe dezvoltarea de ecrane pliabile, designul cu un al doilea ecran este mult mai dificil de evaluat conturând un model "mai radical", însă ultimul cuvânt îl vor avea desigur consumatorii.
 

LG Wing camera


Dispozitivul 5G are trei camere pe spate și un al patrulea obiectiv de tip pop-up pentru selfie. Conform comunicatului LG, telefonul deține și un accelerometru intern care va detecta dacă device-ul este în cădere astfel încât camera pop-up se va retrage.
De asemenea, LG susține că balamaua ecranului pivotant, care este echipată cu un amortizor hidraulic, este garantată și după 200.000 de pivotări.

LG a declarat că modelul Wing va fi lansat în Coreea de Sud luna viitoare după care va apărea în Europa şi America de Nord.

 

Sursa: LG, bbc.com

LIKE onportalro