HIT onPORTAL

Camila Cabello - My Oh My (Official Music Video) ft. DaBaby

Camila Cabello și DaBaby își trăiesc visurile de la Hollywood în videoclipul cinematografic pentru colaborarea lor romantică „My Oh My”.
Camila Cabello - My Oh My (Official Music Video) ft. DaBaby

În clipul vintage, la început alb-negru, regizat de Dave Meyers, Camila interpretează o actriță care este frustrată pentru că este distribuită în roluri asemănătoare. Apoi, actriţa îl întâlneşte pe DaBaby, un mogul de film, care, după o petrecere obişnuită pentru vedetele acelor vremuri, se gândeşte să cumpăre contractul actriţei şi să-i asigure un film cu buget mare, cu Camila în rolul principal, La Bonita Blade, moment în care și clipul devine color.

„My Oh My”, care apare pe albumul Romance continuă să urce în top, în prezent ocupând locul 31 în Billboard Hot 100. Camila urmează să înceapă „Romance Tour” prin Europa în luna mai.


Karla Camila Cabello Estrabao este o fostă membră a trupei Fifth Harmony, formată în timpul celui de-al doilea sezon al emisiunii The X Factor, în anul 2012. Cabello s-a lansat ca artistă solo prin câteva colaborări, notabilă fiind cea cu Machine Gun Kelly pentru single-ul „Bad Things” care a ajuns pe locul patru în clasamentul Billboard Hot 100 din Statele Unite. În urma părăsirii formației Fifth Harmony în luna decembrie a anului 2016, artista și-a lansat primul single solo, „Crying in the Club”, însă recunoașterea a venit în urma single-ului „Havana" de pe albumul de debut omonim Camila (2018).

LIKE onportalro