Muzică

Justin Timberlake a renunţat la holograma lui Prince

Deşi s-au bătut tobe şi s-au aprins artificii pentru decizia iniţială, Timberlake nu a mai apelat la o hologramă cu artistul născut în Minneapolis în cadrul show-ului său
Justin Timberlake a renunţat la holograma lui Prince

Din motive personale sau tehnice, este mai puțin important, cert este că la pauza partidei din Super Bowl LII Justin Timberlake nu a mai interpretat alături de holograma lui Prince. Tot tributul adus artistului născut în orașul în care s-a desfășurat meciul dintre Philadelphia Eagles și New England Patriots, scor 41–33, s-a rezumat la un pasaj din melodia ‘I Would Die For U’ alături de o proiecție video a lui Prince.

În ceea ce privește show-ul complet al lui Justin Timberlake majoritatea comentariilor nu sunt pozitive. Dacă eventualele apariții ale foștilor colegi de la NSYNC sau a solistei Janet Jackson au fost eliminate cu mult înainte, acum și ceea ce se aștepta să fie atracția principală a show-ului a fost mai mult decât dezamăgitoare. JT a vrut să fure din nou toată atenția, el nefiind la prima manifestare de acest gen, însă reacțiile nu sunt deloc încurajatoare, show-ul fiind catalogat printre comentarii că ”plictisitor”.

Voi ce părere aveți?

LIKE onportalro