Muzică

The Weeknd va renunţa la "numele de scenă" şi va reveni la numele de naştere

Artistul se pregăteşte să închidă capitolul "The Weeknd" declarând că sub acest nume a spus tot ce putea spune
The Weeknd va renunţa la "numele de scenă" şi va reveni la numele de naştere

Cântăreţul canadian născut în data de 16 februarie 1990 în Toronto, Ontario, pe numele său real Abel Makkonen Tesfaye, este de origine etiopiană, părinții lui, Makkonen și Samra, emigrând din Etiopia în anii 1980.

Abel Tesfaye a declarat că numele său de scenă a apărut după ce a renunţat la şcoală şi a plecat într-un "weekend" şi nu s-a mai întors acasă.

De-a lungul carierei sale muzicale a câștigat patru premii Grammy, a avut peste 45 de single-uri și albume de platină și a doborât numeroase recorduri muzicale. În martie 2023, Guinness World Records l-a declarat cel mai popular artist din lume, datorită numărului mare de ascultători pe care îi avea pe Spotify lunar. În martie 2023, artistul în vârstă de 33 de ani avea 111,4 milioane de ascultători pe Spotify lunar și a fost primul artist care a avut 100 de milioane de ascultători lunari pe aplicația de streaming. Pe locul doi este Miley Cyrus cu 82,4 milioane.

"Voi continua să fac muzică, poate ca Abel, poate ca The Weeknd. Dar încă vreau să-l ucid pe The Weeknd. Și o voi face. În cele din urmă. Cu siguranță încerc să scap de acea piele și să renasc", a spus artistul. 

LIKE onportalro