Star Life

Alina Eremia: ”Sportul e ca shopping-ul!”

Are grijă la alimentație, face mișcare de cel puțin două ori pe săptămână, iar atunci când e plecată în turnee face antrenamente chiar în camera de hotel.
Alina Eremia: ”Sportul e ca shopping-ul!”

Efortul și programul încărcat și-au pus amprenta pe sănătatea Alinei Eremia, când,  după ce a încheiat filmările pentru cel mai recent videoclip, al piesei „Doar Noi”, prima oprire a fost la spital.

„Nu a fost nimic grav, însă oboseala și-a spus cuvântul. Am ajuns la medic unde mi s-a administrat o perfuzie cu vitamine și minerale, care m-a pus pe picioare.”, a povestit Alina.

Alina, 24 de ani, este extrem de preocupată de sănătatea ei dar și de aspectul fizic: ”Regimul și sportul merg mână în mână. Consum alimente care îmi plac, nu fac excese și încerc să mă feresc de unele preparate extrem de gustoase, dar care pot dăuna.”

Adeptă a zicalei ”o minte sănătoasă într-un corp sănătos / (lat. mens sana in corpore sano)”, Alina reușește să includă în programul destul de încărcat și câteva ședințe de antrenamente: "Am foarte multe pe cap, înregistrări, concerte, emisiuni, dar reușesc în fiecare săptămână să strecor măcar două antrenamente. Pentru mine, sportul nu înseamnă doar un fizic armonios, ci e extrem de benefic și la nivel mental, și din punctul de vedere al sănătății. Este demonstrat că în momentul în care suntem angrenați în activități fizice, stimulăm secreția de dopamină, care este responsabilă de buna dispoziție. Așa cum funcționează terapia prin shopping, sportul ajută la o gândire pozitivă, o eliberare de energii negative".

Sursa: gsp.ro

LIKE onportalro