HIT onPORTAL

Ed Sheeran - Beautiful People (feat. Khalid) [Official Video]

Ed Sheeran lansează o nouă melodie pentru oamenii obişnuiţi în colaborare cu Khalid
Ed Sheeran - Beautiful People (feat. Khalid) [Official Video]

După I Dont Care şi Cross Me, Ed Sheeran extrage al treilea single de pe noul album No.6 Collaborations Project ce va fi lansat pe 12 iulie 2019.

Cu teama că ”vom deveni oameni frumoși”, Ed Sheeran respinge cultura superficială a celebrității în melodia Beautiful People / Oameni frumoși, produsă Shellback, Max Martin, FRED și Sheeran.

În ciuda faptului că este una dintre cele mai cunoscute vedete din lume, Ed Sheeran a evitat adesea lumina reflectoarelor. În 2015, a dispărut de pe toate platformele sociale și a renunțat la telefonul său mobil timp de doi ani, făcând o pauză pentru a călători prin lume și pentru a crea legături personale. "Beautiful People" reflectă această perspectivă, iar Sheeran și Khalid pun la îndoială profunzimea și semnificația relațiilor în lumina reflectoarelor.

Beautiful People beneficiază și de un videoclip pe măsura versurilor. Regizat de Andy McLeod, clipul urmărește un cuplu obișnuit într-o zi obișnuită dintr-o vacanță obișnuită printre ”oameni frumoși”. Avioane private, lamborghini, petreceri private, spectacole de modă. Neinteresante pentru cei doi oameni obișnuiți, mai fericiți în prezența celuilalt.

Sheeran și Khalid apar pentru un scurt timp în videoclipul muzical, în primul rând la un spectacol de modă.


 

LIKE onportalro