Horoscop

Horoscop 26 martie - 1 aprilie

Când soarele răsare...
Horoscop 26 martie - 1 aprilie

Berbec: O săptămână destul de agitată chiar ciudată pentru voi, vorbe aruncate prea ușor,bune sau rele, comunicare dificilă. Vă sunt puse la îndoială intențiile și nu știți de ce, fapt pentru care limitați discuțiile prea lungi. Deși asta ar părea atitudinea corectă, unele persoane chiar sunt importante și au nevoie de informații de la voi.
Taur: Începeți să rămâneți fără răbdare mai ales în situațiile în care ați investit timp și concentrare. Se pare că eforturile voastre nu se vor contura conform așteptărilor motiv pentru care, odată trecută supărarea, vă veți implica doar acolo unde este cazul.
Gemeni: Nu iese fum fără foc iar în cazul vostru nu există bârfă fără un sâmbure de adevăr. Fie că este vorba despre voi sau alte persoane apropiate, săptămâna aceasta veți fi preocupați de stabilirea adevărului,a detalilor exact despre ce, cum și când. În ultimul timp v-au ajuns la ureche niște vorbe care vă deranjează extrem de tare.
Rac: Aveți senzația că pierdeți controlul asupra unor aspecte importante din viață voastră și tot ceea ce faceți este din obligație. Este o perioadă mai tensionată în care ar fi bine să vă îngrijiți mai mult.
Leu:  Diplomația este un cuvânt care nu vă caracterizează. După o analiză îndelungă decideți să încetați toate demersurile într-o direcție sau alta. Decizia se datorează mai mult lipsei de încredere în colaboratori și nu neapărat lipsei de inspiratie. Luați în calcul că poate vi se pare, poate această teorie a conspirației este doar în mintea voastră.
Fecioară: Sunteți pe ultima sută de metri în ceea ce privește răbdarea, ambiția, dorința de a luptă contra celor care v-au greșit. Rezistați cât puteți de mult, mai bine tăceți decât să faceți afirmații grave deoarece mai este puțin și ați trecut hopul.
Balanță: Sunteți tentați să abandonați planurile la care munciți de ceva timp datorită atitudinii partenerilor de a se pune contra. Fie că este vorba de job sau de relație sesizați din partea cealaltă un fel de răzgândire, de ambiție de a lăsa totul baltă, aparent fără vreun motiv.
Scorpion: Scorpionii pun țara la cale săptămâna aceasta, poate fi vorba despre un proiect nou, propriu în colaborare cu persoane-cheie sau despre un job nou sau o avansare la actualul loc de muncă.Veți străluci indiferent de situație.
Săgetător: Astrele vă sfătuiesc să o lăsați mai moale cu cumpărăturile inutile deoarce unele facturi vin din urmă cu penalități. Cu siguranță sunt plăți de care ați uitat și pe care va trebui să le rezolvați în perioada aceasta.   
Capricorn:  Pierderile de pe iarnă se resimt de abia acum. Fie că e vorba de bani, de prieteni, de speranța, doar acum vă dați seamă de importanța faptelor trecute. Cu greu veți reuși să repuneți în funcțiune ceea ce s-a destrămat lunile trecute.
Vărsător:  Vestea că nu veți primi bonusul vă strică toate planurile de Paște și prin urmare starea psihică va fi una proastă. Nu veți putea ascunde dezamăgirea mai ales că ați promis multe cadouri celor dragi. 
Pești: Starea artistică prin care treceți vă face să omiteți aspecte importante în viața de zi cu zi. Nu orice problemă se rezolvă cu o melodie sau alte abilități. Riscați să vă produceți singuri pagube mari dacă nu sunteți atenți la detalii.

LIKE onportalro