Trailer

Dune: Part Two - exact din punctul în care au fost lăsate personajele în prima parte

Regizorul Denis Villeneuve a dorit să precizeze că noul său film, care urmează să fie lansat pe 3 noiembrie, nu este doar un alt film, ci o continuare a primului DUNE.
Dune: Part Two - exact din punctul în care au fost lăsate personajele în prima parte

„Am vrut ca filmul să se deschidă chiar acolo unde am lăsat personajele. Nu există un salt în timp. Am vrut o continuitate dramatică cu partea întâi.” a declarat Denis Villeneuve pentru Vanity Fair.

În cele din urmă, Warner Bros. a oferit publicului un trailer oficial pentru Dune: Part Two, un teaser al bătăliei epice pe nisip care urmează. Trailerul îl înfățișează pe tânărul actor Timothée Chalamet - în rolul lui Paul Atreides - alături pe Chani, interpretată de Zendaya, conducând o armată și chiar călare pe un vierme de nisip. Nu vedem viermele complet, desigur, dar unele lucruri trebuie lăsate pentru filmul propriu-zis. Ne facem idee și despre mare parte din distribuție: Austin Butler, Florence Pugh, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Léa Seydoux, Dave Bautista, Javier Bardem, Josh Brolin precum și Christopher Walken.
 

Trailer Dune: Part Two

 

LIKE onportalro