Trailer

House of Gucci, povestea șocantă a celebrei familii

Casa lui Gucci dezvăluie secretele de familie ale uneia dintre cele mai cunoscute case de modă italiene
House of Gucci, povestea șocantă a celebrei familii

Ridley Scott se prezintă în perioada ce urmează cu o serie de filme care au o seamă de ingrediente foarte bune: actori, subiecte, scenarii. După The Last Duel cu Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer, Ben Affleck, regizorul va prezenta secretele și intrigile familiei italiene Gucci. Iar la începutul anului viitor va fi lansat și Death on the Nile, regizat de Kenneth Branagh și produs de Branagh, Ridley Scott, Simon Kinberg, Judy Hofflund, Mark Gordon și Kevin J. Walsh, o ecranizare a romanului din 1937 de Agatha Christie.House of Gucci

Pentru reconstituirea faptelor, Ridley Scott va urmări în special povestea adevărată a Patriziei Reggiano, care a fost acuzată de uciderea fostului ei soț Maurizio Gucci, nepotul fondatorului Guccio Gucci. Roberto Bentivegna a scris scenariul pe baza cărții Sarei Gay Forden publicată în 2001: The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed. Ridley Scott este și producătorul filmului împreună cu soția sa Giannina Scott (Scott Free Productions) alături de Kevin Walsh.

 

House of Gucci - Lady Gaga - Adam DriverDistribuția este și ea la fel de prestigioasă: Jeremy Irons, Jared Leto, Al Pacino ocupă roluri principale. Planificat inițial pentru Robert De Niro, rolul lui Rodolfo Gucci (fiul lui Guccio și tatăl lui Maurizio) a ajuns în cele din urmă în mâinile lui Jeremy Irons. Filmul a fost pregătit de mai bine de un deceniu, și inițial, în 2009, regizorul negociase și cu Angelina Jolie, însă în cele din urmă, Lady Gaga joacă în rolul faimoasei văduve din Italia, cântăreaţa confirmându-şi talentul actoricesc într-o nouă super-producţie după "A Star is Born". Adam Driver, prezent şi în "The Last Duel", joacă acum rolul lui Maurizio Gucci. Din distribuţie mai fac parte şi alte nume grele, Salma Hayek, franţuzoaica Camille Cottin, precum și românca Mãdãlina Ghenea în rolul Sophiei Loren.

Anul lansării filmului nu este întâmplător, 2021 marchează aniversarea a 100 de ani de la înființarea brandului Guccio Gucci.

House of Gucci va fi lansat în cinematografe în luna noiembrie.

 

Trailer ‘House of Gucci

 

 

LIKE onportalro