Trailer

'No Time To Die', ultimul James Bond pentru Daniel Craig

Mai sunt doar câteva luni până la lansarea celui de-al 25-lea film oficial James Bond şi ultimul în care celebrul agent este interpretat de Daniel Craig.
'No Time To Die', ultimul James Bond pentru Daniel Craig

Chiar dacă mulţi fani ai francizei se întreabă cine va fi următorul James Bond, așteptările sunt foarte mari pentru ultimul rol 007 jucat de Craig.
 

Pe lângă, evident, Daniel Craig care se întoarce pentru al cincilea film ca Bond, îi vom vedea și pe ceilalți colegi din mandatul său, Naomie Harris ca Eve Moneypenny, Ralph Fiennes ca agent M, Ben Whishaw ca agent Q și Jeffrey Wright ca agent CIA Felix Leiter, precum și Léa Seydoux. Printre noile personaje se numără Nomi interpretat de Lashana Lynch, un coleg agent MI6 care va lua numele de cod 007 în timp ce Bond este liber. Cel mai important, este însă Rami Malek (Freddie Mercury / Bohemian Rhapsody) în rolul lui Safin, "superticălosul" filmului 'No Time To Die'.

UPDATE

Lansarea noului James Bond a fost amânată pentru luna noiembrie

Programată iniţial pentru luna aprilie, lansarea viitorului James Bond "No Time to Die" a fost amânată pentru noiembrie din cauza răspândirii coronavirusului la nivel global.

MGM, Universal și producătorii celui de-al 25-lea Bond, Michael Wilson și Barbara Broccoli, au anunțat pe Twitter că „după o analiză atentă și o evaluare minuțioasă a pieței teatrale globale”, filmul va fi amânat până în noiembrie 2020.


Pe măsură ce coronavirusul a început să se răspândească, turneele de publicitate pentru „No Time To Die” au fost anulate în China, Coreea de Sud și Japonia. Există îngrijorări că acest virus ar putea afecta filmul la box office, după ce mai mult de 78% din încasările precedentului James Bond "Spectre" au fost realizate de pe regiunile internaționale printre care Regatul Unit cu 15,5% din vânzările totale de bilete, Germania cu 8,3 % și China cu 9,7%.

 

Trailere 'No Time To Die'
LIKE onportalro