Trailer

The Lost City, viaţa bate cartea

The Lost City (Orașul pierdut) este o comedie romantică presărat cu acţiune care adună o serie de actori de clasă - Sandra Bullock, Daniel Radcliffe, Brad Pitt, Channing Tatum - într-o aventură prin junglă
The Lost City, viaţa bate cartea

Autoarea Loretta Sage (Sandra Bullock) și-a petrecut cariera scriind romane de aventuri romantice în locuri exotice, avându-l pe copertă pe modelul chipeș Alan (Channing Tatum), care a întruchipat personajul erou „Dash”. În timpul unui turneu de promovare a noii sale cărți împreună cu Alan, Loretta este răpită de un miliardar excentric (Daniel Radcliffe) care speră că ea îl poate conduce la comoara străvechiului oraș pierdut din ultima ei poveste.
Dorind să demonstreze că poate fi un erou în viața reală și nu doar în paginile cărților ei, Alan pornește să o salveze. Ciudata pereche va trebui să lucreze împreună pentru a supraviețui și pentru a găsi comoara străveche înainte de a fi pierdută pentru totdeauna. Cum eroul din cărți nu este chiar un erou și realitate, atunci când lucrurile merg foarte prost, apare și eroul "adevărat", întruchipat de Brad Pitt.

Regizat de Aaron și Adam Nee, The Lost City îi mai prezintă și pe Patti Harrison, Oscar Nunez, Da'Vine Joy Randolph, Raymond Lee, Thomas Forbes-Johnson și Hector Anibal.

The Lost City va fi în cinematografe începând cu 25 martie 2022.

Acum nu rămâne de văzut decât dacă toate părțile bune ale filmului sunt înghesuite în trailer.
 

 

LIKE onportalro