Trailer

'Wonder Woman 1984', poate a 3-a oară

Wonder Woman 1984 trebuia să ajungă iniţial în cinematografe pe 5 iunie, dar Warner Bros. încearcă să-şi pună în ordine programul lansărilor noilor blockbustere după ce şi ziua de 14 august a devenit inaccesibilă din cauza interzicerii accesului în cinematografe.
'Wonder Woman 1984', poate a 3-a oară

În acest moment, data înaintată pentru lansarea filmului Wonder Woman 1984 este 2 octombrie 2020. Punând în discuție omiterea lansării din cinematografe pentru premiera digitală, regizorul Patty Jenkins a declarat: ”Cred că filmul este atât de grozav pe marele ecran. Cred că vom reuși să-l punem în cinematografe.”

Până când vom ști dacă premiera va fi în cinema sau digitală să vedem trailer-ul filmului a cărui acțiune, după cum spune și titlul, se mută în anii '80, tot cu Gal Gadot în rolul principal şi "înviindu-l" pe Chris Pine (Steve Trevor) sacrificat în primul "Wonder Woman" din 2017. De această dată noii adversari sunt Max Lord (Pedro Pascal cunoscut mai mult din seriile Game of Thrones și Narcos) şi Cheetah (Kristen Wiig).

LIKE onportalro