Make Up

Tendințe machiaj 2018 - 3 look-uri simple dar sofisticate!

Tendințele sunt variate, rămân la modă nuanțele metalice, satinate sau mate,vin în prim plan tonalitățile de roșu și mov pentru ochi și buze, liniile grafice, creioanele de ochi în nuanțe de verde și albastru și mascara colorate. Eyelinerul rămâne și el în top, în toate culorile!
Tendințe machiaj 2018 - 3 look-uri simple dar sofisticate!

Principalul trend pentru 2018 este un ten perfect. Prin perfect înțelegem un ten îngrijit, curat, răsfățat cu produse de calitate (nu inaccesibil de scumpe) și nu acele straturi de produs cu efect de mască. Contouringul este total în afara preferințelor!

On.portal vă propune 3 look-uri numai bune de încercat:

1. Clasicul eyeliner (tușul) capătă noi dimensiuni iar opțiunile sunt nenumărate: poți realiza un machiaj subtil de zi cu un tuș de culoare deschisă sau unul de seară cu intensul cat eye cu elemente grafice. Dintre toate culorile și stilurile vă propunem tușul alb, potrivit atât pentru un machiaj de zi cât și pentru unul de seară.

@Charissa

Eyeliner makeup


2. Mult mult glitter! Disponibil în toate nuanțele și texturile, sclipiciul este un must-have pentru 2018. Look-ul propus de specialiști este minimal și prețios, asta înseamnă ca nu vom folosi în același timp glitter pentru ochi, buze și unghii.

 

Minimal Glitter


@Harper’s Bazaar


3. Pentru un plus de luminozitate optați pentru un machiaj metalic în culori complementare. Asta înseamnă că pentru ochii verzi se vor alege nuante de roșu (bordeaux sau arămiu), pentru ochii albaștri gri sau auriu, pentru ochii caprui mov, verde sau albastru. Rujurile în nuanțe metalice sunt la mare căutare de asemenea!
 

Mettalic look

LIKE onportalro