Modă

Lansare "la galop" a colecţiei Chanel Haute Couture Primăvară-Vara 2022

Chanel și-a prezentat cea mai recentă colecție în stil dramatic la Săptămâna Haute Couture din Paris cu ajutorul unei prințese călare.
Lansare "la galop" a colecţiei Chanel Haute Couture Primăvară-Vara 2022

Oaspeții din sala Grand Palais Éphémère, printre care s-au numărat și Margot Robbie, Pharrell Williams și redactorul șef al Vogue, Anna Wintour, au fost surprinși în deschiderea show-ului Chanel de apariția călare pe scenă a nepoatei Prințului Albert de Monaco, Charlotte Casiraghi.

Purtând o jachetă Chanel cu paiete și o cască neagră, Casiraghi a ieșit călare, mergând pe podium acompaniată de un spectacol live a muzicianului Sébastien Tellier. Casiraghi afost prezentată prima dată ca ambasador al mărcii Chanel în 2020, după ce mai prezentase și pentru alte case precum Gucci și Saint Laurent, mama ei, prințesa Caroline de Hanovra, fiind o prietenă apropiată a regretatului director de creație Chanel Karl Lagerfeld.

Într-un videoclip de promovare realizat înaintea spectacolului, Casiraghi a justificat importanța cailor în povestea Chanel și a fondatorului său. „Mă gândesc imediat la povestea lui Chanel și Gabrielle Chanel”, a adăugat Casiraghi. „Caii și călăria au fost extrem de importante, dacă nu instrumentale, în viziunea ei asupra mărcii”.

Setul de bază al colecției, supranumit „curbe ecvestre”, a fost proiectat de artistul francez Xavier Veilhan.


Sursa: cnn.com

[Photos: Imaxtree]

LIKE onportalro