Star Life

Al Pacino a cerut test de paternitate pentru băieţelul nou născut

Pacino, 83 de ani, şi Noor Alfallah, 29 de ani, au devenit părinţii unui băieţel pe care l-au numit Roman Pacino
Al Pacino a cerut test de paternitate pentru băieţelul nou născut

Deoarece credea că din cauza unor probleme de sănătate nu mai poate face copii, conform unor surse apropiate, actorul ar fi cerut test de paternitate, mai ales că partenera sa i-a ţinut ascunsă sarcina timp de şase luni, ei nemaifiind împreună o perioadă. Testul de paternitate a arătat că actorul este tatăl copilului.

Robert De Niro, care a devenit şi el recent din nou tată la 79 de ani (citește mai multe aici), i-a transmis prietenului său pe rețelele de socializare: “Go Al, God bless him”.


Actorul Al Pacino este câştigător al unui Premiu Oscar pentru Scent of a Woman / Parfum de femeie (1992) dar are și alte numeroase nominalizări pentru capodopere cinematografice precum The Godfather (1972), Serpico (1973), The Godfather Part II (1974), Dog Day Afternoon (1975), And Justice for All (1979), Dick Tracy (1990), Glengarry Glen Ross (1992) și The Irishman (2019). Cel mai recent film al actorului este “House of Gucci” (2021) în care joacă rolul lui Aldo Gucci dar poate fi văzut și în serialul “Hunters” de pe Amazon Prime, sezonul doi urmând să debuteze în ianuarie.

Roman Pacino, născut pe 15 iunie 2023, se alătură altor trei copii ai actorului, Julie Marie (născută pe 16 octombrie 1989) cu instructoarea de actorie Jan Tarrant și gemenii Anton James și Olivia Rose (născuți pe 25 ianuarie 2001) cu actrița Beverly D'Angelo. El nu a fost niciodată căsătorit.

Noor Alfallah, producător de film, s-a iubit anterior cu Mick Jagger (79 de ani) şi miliardarul Nicolas Berggruen (61 de ani), începând o relaţie amoroasă cu Al Pacino în aprilie 2022, când au fost fotografiați luând cina împreună.

 

Foto: SplashNews.com

LIKE onportalro