Star Life

Benjamin Keough, nepotul lui Elvis Presley, a murit la doar 27 de ani

Reprezentantul familiei Presley, Roger Widynowski, a declarat că nu există detalii cu privire la circumstanţe şi momentul morţii
Benjamin Keough, nepotul lui Elvis Presley, a murit la doar 27 de ani

Băiatul Lisei Marie din căsnicia cu muzicianul Danny Keough a fost găsit mort în urma unei împușcături în piept, ceea ce indică circumstanțele unei sinucideri. Poliţia a răspuns unui apel la 6:30 duminică dimineaţa, autoritățile găsind trupul tânărului în locuința din Calabasas, Los Angeles, California.
 

Benjamin Keough - Elvis Presley


"Lisa este doborâtă de durere, îl adora pe Benjamin, dar va trebui să încerce să rămână puternică pentru ceilalţi trei copii ai săi, fiica Riley şi gemenele ei de 11 ani", a declarat Roger Widynowski pentru CNN.

Viața în umbra lui Elvis Presley nu a fost foarte ușoară pentru membrii familiei, depresia putând fi motivul actului lui Benjamin, asemănarea fizică dintre acesta și Elvis fiind și mai apăsătoare.

Dificultatea de a-şi croi propriul drum și-a pus amprenta și pe viața mamei, Lisa Marie Presley, care la rândul ei s-a luptat cu drogurile și depresia, trecând și prin patru mariaje respectiv divorțuri: Danny Keough (tatăl lui Benjamin și Riley), Michael Jackson, Nicolas Cage (de care a divorțat după doar două luni) și Michael Lockwood cu care a dat naștere gemenelor Finley şi Harper și de care a divorțat în 2016.

Lisa MArie si copiii

LIKE onportalro