Star Life

Robert de Niro, 79 de ani, tată pentru a şaptea oară

Un reprezentant al actorului a confirmat pe 9 mai că actorul are acum șapte copii. Acest lucru vine la o zi după ce Robert însuși a dezvăluit surpriza către ET Canada într-un interviu.
Robert de Niro, 79 de ani, tată pentru a şaptea oară

În timpul interviului, când reporterul a subliniat că actorul are șase copii, Robert de Niro l-a corectat menționând: ”Șapte, de fapt. Tocmai am un bebeluș.”

Mama celui de-al șaptelea copil nu a fost confirmată, însă după divorțul de Grace Hightower, în 2018, Robert de Niro a fost legat sentimental de instructoarea de arte marţiale Tiffany Chen. Mai mult, în martie, cei doi au fost surprinşi ieşind dintr-un restaurant din Los Angeles, observându-se că Tiffany Chen era însărcinată.

Care sunt ceilalţi copii

Primul copil al lui Robert este Drena De Niro, în vârstă de 51 de ani, pe care a adoptat-o în timp ce era căsătorit cu mama ei, Diahnne Abbott. Au mai avut împreună un fiu, Raphael De Niro, 46 de ani. Apoi a avut gemenii Julian și Aaron De Niro, în vârstă de 27 de ani, cu Toukie Smith, cu care s-a întâlnit din 1988 până în 1996. Gemenii au fost concepuți prin fertilizare in vitro și născuți de o mamă-surogat. S-a căsătorit cu a doua sa soție, Grace Hightower, în 1997, anul următor născându-se Elliot De Niro, 25 de ani. Au continuat să aibă şi o fiică născută din mamă-surogat în 2011.

 

Foto: parade.com

LIKE onportalro