Campionate

Boloni demis după doar 25 de zile şi trei meciuri

Ivan De Witte, președintele lui Gent, își asumă eroarea numirii lui Boloni ca antrenor considerând-o "eroare de casting"
Boloni demis după doar 25 de zile şi trei meciuri

După o victorie și două înfrângeri, cea cu Eupen fiind decisivă, Ladislau Boloni (67 de ani) și-a încheiat aventura la Gent cu doar o zi înainte de întâlnirea din Liga Campionilor cu Rapid Viena.


Gent cu Ladislau Boloni pe bancă:
 

  •     Antwerp - Gent 1-0 (etapa 3)
  •     Gent - KV Mechelen 1-0 (etapa 4)
  •     Eupen - Gent 2-1 (etapa 5)"Rezultatele din ultimele meciuri, în special cel cu Eupen, au fost decisive. Vocea suporterilor și a jucătorilor trebuie luată în calcul. Punând toate aceste lucruri împreună, am decis să ne despărțim de László Bölöni. A fost o eroare de casting. Eu și Michel Louwagie (n.r - directorul sportiv) ne asumăm în totalitate, ne-am grăbit. Nu vreau să dau vina pe antrenor pentru rezultate...", a explicat președintele De Witte, potrivit Le Soir.

Ladislau Boloni a mai antrenat în Belgia pe Standard Liege cu care a și câștigat Campionatul Belgiei (2008-2009) și Supercupa Belgiei (2008) dar și pe Royal Antwerp. Rezultate foarte importante a mai obținut cu Sporting Lisabona (Campionatul Portugaliei: 2001-02, Cupa Portugaliei: 2001-02, Supercupa Portugaliei: 2001-02), Boloni mai antrenând și pe Nancy, Rennes, AS Monaco, Al-Jazira, Al-Wahda, Lens, PAOK Salonic, Al-Khor și Al-Ittihad.

LIKE onportalro